Skip to main content

Toen en nu header

BEVRIJDINGSROUTE BERGEN

Het bestuur van Bergen Toen en Nu, tevens organisatie van een 'bevrijdingsroute' in het kader van 75 jaar Bevrijding Gemeente Bergen, laat weten dat er nu routes op papier beschikbaar zijn voor iedereen die deze route door Bergen, Nieuw Bergen, Aijen en Heukelom wil afleggen. Per fiets of te voet doe je veel informatie op, en voor enkelen kunnen dat zelfs herinneringen zijn. Sommigen deden deze route al met een auto. De route en meer informatie is hieronder te vinden en sinds kort ook in de vorm van een folder, verkrijgbaar bij de voormalige Mariaschool in Bergen, Kerkstraat 15, 5854 AJ Bergen.

Openingstijden Mariaschool Bergen: Woensdag tot en met zaterdag van 10.00 uur tot 16.00uur; zondag van 11.00 uur tot 15.00 uur .• Gesloten wegens vakantie vanaf 3 augustus tot en met 18 augustus 2020.

Fotobord 3


De verschillende borden die door de organisatie zijn geplaatst bij memorabele en markante plekken in Bergen, Nieuw Bergen en Heukelom, blijven in ieder geval nog staan tot en met het geplande Bevrijdingsweekend. De voorlopige nieuwe data voor de viering van het Bevrijdingsweekend in Bergen zijn 10 en 11 oktober 2020. (onder voorbehoud van maatregelen van de Rijksoverheid)

De folder bestaande uit een routekaart en een routeplan kunt u via de link hieronder downloaden:
Routekaart/Routeplan