Skip to main content

Toen en nu header

Speciale dank aan onze vrienden!

Om onze activiteiten te steunen, kun je lid worden van “Vrienden van Bergen Toen en Nu”. Voor een kleine bijdrage van € 15,00 per jaar (meer mag), kunnen wij onze werkzaamheden blijven voortzetten en af en toe de nodige materialen aanschaffen. Als tegenprestatie stellen wij dan een mooie presentatie samen die op maat gemaakt is. Dit kunnen wij overigens ook op locatie verzorgen.

Onlangs hebben wij voor onze vrienden de allereerste ‘Vriendenavond’ georganiseerd. Deze vond plaats op onze thuislocatie, De Mariaschool. Na een koffietje met een heerlijk stukje gebak, heeft Ben, grondlegger van de Stichting, het ontstaan van Bergen Toen en Nu verteld. Vervolgens hebben we een Powerpointpresentatie laten zien die onder meer naar behoefte was samengesteld. We hadden van tevoren de interesse naar onderwerpen van het te tonen beeldmateriaal gepeild.

Na een pauzemoment werd de opbouw van de website en de vindbaarheid van de artikelen uitgelegd.

Ten slotte konden onze vrienden suggesties voor een volgende avond aandragen en hebben we ook zeer bruikbare tips vanuit de zaal mogen ontvangen. Al met al kunnen wij terugkijken op een zeer geslaagde bijeenkomst. Of onze gasten dat ook doen? Lees hier een greep van de reacties van onze vrienden:

John:
Petje af! Wát een werk hebben jullie hier aan gehad. Complimenten!

Arno en Anja:
Wij vonden het ook zeker een hele leuke avond. Ook mooi om te zien hoe bevlogen jullie er met z’n allen in staan. Altijd leuk om de geschiedenis van je dorp te volgen, straks zal ook zeker de jongeren dit gaan waarderen.

Henk en Linda:
Wij hebben genoten van de avond en waren zeer verrast wat jullie aan werk hebben verricht om deze website zo actueel te krijgen. En zijn zeker blij om jullie vriend te zijn om het voor jullie ook mogelijk te maken. Want we zien dat jullie veel energie in stoppen. Een applaus voor jullie.

Rony:
Indrukwekkend de hoeveel aanwezige kennis over Bergen toen. Chapeau. 

Kitty:
Een interessante avond, mooi verzorgd.

Ank:
Het was een leuke avond met een gezellige ontvangst met koffie en gebak. De videopresentatie vond ik ook goed geslaagd. Zo kwam ik er ook achter dat er nog niks over de tafeltennisvereniging is, daar ga ik dus achteraan. Ook van het damesvoetbal van Jan Blaay geen foto's. Ik ga mijn best doen.

Frans:
Ik had eigenlijk nog nooit op de website gekeken maar ik ben onder de indruk, zo uitgebreid! Ik ga zeker kijken nu.

Deze mooie reacties – dank daarvoor! - zijn voor ons een extra stimulans om onze werkzaamheden met gedrevenheid te blijven uitvoeren.

Wil je nou ook onze werkzaamheden steunen en vriend worden van Bergen Toen en Nu?  Meld je dan via deze link aan voor het lidmaatschap.
Vriend worden

Voor bedrijven en verenigingen die ons willen steunen, hebben wij een aangepast tarief en wordt het logo in onze website opgenomen.